Zakelijke informatie

Wij zorgen voor een veilige werkomgeving...

Laat uw medewerkers testen door de professionals van Sneldeuitslag.nl. Naast onze corona snelteststraten in Nijmegen en Zaltbommel, bezoeken wij u indien gewenst ook op uw locatie. Laat uw personeel preventief testen of op het moment dat er bijvoorbeeld griepklachten zijn.

Binnen 15 minuten ontvangt de medewerker de uitslag per email of op papier; dit uiteraard in overleg met uw organisatie. De kosten van een zakelijke test zijn afhankelijk van het aantal te testen personen.

Ook hebben wij voor onze coronateststraat in Nijmegen speciale vouchers beschikbaar. Deze zijn beschikbaar vanaf 10 stuks en kosten per stuk € 50,- exclusief 21% btw. 

corona sneltest nijmegen

Sneldeuitslag.nl biedt hierin twee opties aan.

  • Tot 10 te testen medewerkers kunt u vooraf online via iDeal afrekenen. De kosten bedragen € 61,98 per persoon, exclusief 21% btw.
  • Vanaf 10 te testen medewerkers kunt u voorafgaand testvouchers kopen voor onze afneemlocatie in Nijmegen. U ontvangt de factuur en, indien gewenst, een iDeal link en na ontvangst van de betaling verzenden wij u de vouchers. De kosten bedragen € 50,- per stuk exclusief 21% btw. 

Vouchers kunnen worden aangeschaft door het invullen van het contactformulier onderaan deze website. U kunt ook een e-mail sturen naar [email protected] Onze backoffice neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Het type test dat Sneldeuitslag.nl is gebruikt, is van het merk Abbott, type Panbio (Covid-19 Ag Rapid Test).
Deze is goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport als sneltest binnen Nederland.
Bij dit type test is de uitslag al binnen 15 minuten bekend. Hierdoor hoeft uw personeel niet onnodig lang thuis te blijven, wat kostenbesparend is.

Wij gebruiken dit type test in onze snelteststraten in Nijmegen en Zaltbommel, alsmede bij u op locatie.

De test meet of bepaalde viruseiwitten aanwezig zijn in afgenomen testmateriaal. Hiervoor gebruiken wij een nasofaryngeale swab. Voor een betrouwbare uitslag is het belangrijk dat de afname van het materiaal en het aflezen van het testresultaat op de juiste manier gebeurt. Hiervoor zorgen onze professionals.

Meer informatie nodig? Of heeft u vragen?

Contactformulier

    nl Dutch
    X